SSU på kongress!

TIsdagkväll och vi sitter i kongressalen och har fullt upp med välfärdsområdet. Utskottsbehandlingarna inom de olika områderna är över och vi har kommit till beslutsfattandet. Åsikterna är spridda i lokalen och det debatteras hela tiden. Ombud från olika distrikt är uppe och argumenterar för sina förslag till beslut och får mothugg från andra. Med andra ord är allt som det ska. Vi diskuterar vilken politik vi ska föra framöver i SSU och vågar ta debatten med varandra. Det är så man kommer framåt och det känns riktigt bra hittills.

Rent allmänt kan jag rapportera att humöret hos ombuden är på en god nivå. Vi har ätit middag för en stund sen och det är som vanligt något som höjer stämningen.
Inkvartering på hotellet skedde igår och vad jag vet har ingen något att anmärka på när det gäller Behrn Hotell här i Örebro. Tvärtom trivs vi utomordentligt och är tacksam över att ha ett så fint hotell att vila ut på under de fåtal timmar som vi inte måste befinna oss på Conventum och i kongressalen.

Det får bli allt för den här gången, nu finns det åtminstone ett inlägg på bloggen och förhoppningsvis ska det bli fler under kongressen.

tack och bock

Isabell, ombud för SSU Västernorrland under kongressen i Örebro 2007

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0